Om Enviro-Safe

Enviro Safe.no

Miljøvennlig


Enviro-Safe™ Er en miljøvennlig erstatnings- gass basert på hydrokarbon, produsert i USA, garantert av meget høy kvalitet og renhet.


Enviro-Safe™ er en miljøvennlig gass og har ingen negativ innvirkning på naturen, ozonlaget eller den globale oppvarming.


Enviro-Safe™ anbefales av flere miljøorganisasjoner og mange store multinasjonale konsern med behov for kjølemedier.


Enviro-Safe™ er helt giftfri, kun basert på klinisk rene naturgasser. Enviro-Safe™ DYE er tilsatt en naturlig UV sporveske og en odørtilsats med lukt av furunål for å enkelt kunne søke/ lukte  eventuelle. lekkasjer. En elektronisk «sniffer» kan også benyttes.Bruk

         

Enviro-Safe™  Kan benyttes i alle biler som i dag bruker R134a eller R12 gass, uten noen endringer eller ombygginger av kjølesystemet.


Produsenten av Enviro-Safe™ i USA, garanterer at produktet ikke kan skade noen deler i bilens kjølesystem.


Enviro-Safe™ gir 35 % bedre kjøle-effekt enn ved bruk av R134a, og 32 % bedre effekt enn ved bruk av R12


Enviro-Safe™ gir et lavere trykk i anlegget, tetter           o-ringer, sim-ringer, pakninger og eliminerer derfor risiko for små lekkasjer.


En boks Enviro-Safe™ inneholder 168gr gass, som tilsvarer 453gr R134a eller 510gr R12. En boks er i de fleste tilfeller nok til etterfylling av bilens klima anlegg.

 


Fakta


Enviro-Safe™ hydrokarbongass er solgt i over 30 år I USA og Australia.  Ca 5 millioner biler og over 12 millioner kjøl og fryseskap verden over, benytter Enviro-Safe™


Enviro-Safe™ er ikke underlagt Norske regler om F og KFK gasser, og man behøver derfor ingen sertifisering eller godkjenning for å fylle kjøle eller klima anlegg.


Enviro-Safe™ leveres med svensk/norsk bruksanvisning, og under dokumenter  finner du  sikkerhetsdatablad og en instruksjonsvideo hvordan du selv kan etterfylle varmepumper, kjølere, frysere og klima- anlegget i bilen.

Ett miljøvennlig alternativ

  • Rimelig
  • Enkelt
  • Sikkert
  • Miljøvennlig